Партньори

Вече почти 20 години, Ibis Instruments разработва своето портфолио от високо-технологични продукти и системи, предоставени от различни доставчици и ги комбинира, с цел да предостави конкурентни решения за най-изискващите пазари. Водещи компании, допълващи продукти и поддръжка от високо качество, са резултат от дългогодишната кооперация между нашите клиенти, партньори и Ibis Instruments. Вярваме, че сме изградили уникално портфолио на T&M и OSS/BSS доставчици, което кара клиентите да търсят високо качество на конкурентни и сигурни решения.

IBM и Ibis Instruments

IBM и Ibis Instruments

СИНЕРГИЯ НА КАЧЕСТВО И ЗНАНИЕ

Ibis Instruments, като един от най-добрите системни интегратори в региона, разполага със софтуерни инструменти на ...

Ibis Instruments, като един от най-добрите системни интегратори в региона, разполага със софтуерни инструменти на една от водещите компании за софтуер (IBM) доставят качество и успех на всеки клиент.

Изявени партньорства:

 • Партньор на IBM от 2005г. От 2007г, с най-високият ранк на партньорство.
 • 20 имплементирани проекта, използвайки IBM технологии
 • 20 служители, сертифицирани от IBM
 • Множество акредитирани продукти и решения. Една от водещите партньорски компании на IBM в световен мащаб по брой сертификации и акредитации

Награди и отличия

 • Най-добър софтуерен партньор на IBM за 2008г.
 • Най-конкурентна сделка на IBM за 2011 г.
 • Благодарствено писмо от IBM за голямо и самоотвержена отдаденост за изработване на проекти, базирани на IBM технологии, 2011г.
 • Посягане към звездите, Будапеща 2015г. – IBM награда за най-добър изследовател на ITSM, Първокласен бизнес партньор

Използваме IBM технологии в нашите решения:

 • IBM Middleware пакет (Tivoli Netcool, Maximo, Websphere)
 • IBM Analytics пакет (Netezza, BigInsights, Streams, Cognos, Data Stage)
 • IBM решения за сигурност
www.ibm.com прочети повече
Майкрософт и Ibis Instruments

Майкрософт и Ibis Instruments

НОВО ПАРТНЬОРСТВО ЗА НОВА ЕПОХА

Новото партньорство, което установихме с Майкрософт е в своето начало и очакваме да се разрасне в голям ...

Новото партньорство, което установихме с Майкрософт е в своето начало и очакваме да се разрасне в голям мащаб в идните години. Ние сме напълно отдадени и инвестираме заедно за постигането на тази цел.

В този процес, ние вече успяхме да придобием компетентност в Silver Cloud Platform и придобихме съответните сертификати.

Награди и отличия

Партньорска мрежа на Майкрософт 2014-2015 – Silver Cloud Platform

www.microsoft.com прочети повече
Viavi Solutions

Viavi Solutions

Софтуерните и хардуерните платформи на Viavi Solutions (преди известна като JDSU), както и инструментите им, ...

Софтуерните и хардуерните платформи на Viavi Solutions (преди известна като JDSU), както и инструментите им, доставят видимост от край до край на физически, виртуални и хибрдини мрежи. Точната и значима информация от цялата мрежова екосистема оптимизира преживяването от услугата и повишава нивата на клиентска лоялност, повишава приходите и ускорява прехода към технологии от следващо поколение.


www.viavisolutions.com прочети повече
Keysight Technologies Inc

Keysight Technologies Inc

Keysight Technologies Inc. (NYSE: KEYS) e водещата световна компания по електронно измерване, трансформираща измерването ...

Keysight Technologies Inc. (NYSE: KEYS) e водещата световна компания по електронно измерване, трансформираща измерването чрез иновации в безжични, модулни, софтуерни решения. Със своето HP и Agilent наследство, Keysight доставя решения в сферата на безжичните комуникации, въздухоплаването, отбраната и пазарът на полу-проводници, с платформи от световно качество, софтуер и измервателна наука. Компанията е с 9,500 скужители, които обслужват клиенти в повече от 100 страни.


www.keysight.com прочети повече
Anite

Anite

Аните е финландска компания, специализираща в измерване на DriveTest. Независимо дали имате нужда от единично ...

Аните е финландска компания, специализираща в измерване на DriveTest. Независимо дали имате нужда от единично измерване на телефон или комплексен бенчмаркинг. Аните Немо има адекватно решения за всяко ваше желание.

www.anite.com прочети повече
Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd. Е израелски мултинационален доставчик на софтуер и комбиниран хардуер, както и на ...

Check Point Software Technologies Ltd. Е израелски мултинационален доставчик на софтуер и комбиниран хардуер, както и на софтуерни продукти за ИТ защита, включително за мрежова защита, endpoint security, mobile security, защита на данни и управление на защитата. От 2016 г. компанията разполага с около 4.000 служители по целия свят.

www.checkpoint.com прочети повече
ClickSoftware

ClickSoftware

ClickSoftware е глобален лидер на решения за автоматизирано управление и оптимизация на работната сила на ...

ClickSoftware е глобален лидер на решения за автоматизирано управление и оптимизация на работната сила на корпоративно ниво. Достъпни чрез клауд или локално на място, тези решения дават на компаниите видимост и възможност за контрол на целия процес на услугите им и позволява да развиват бизнеса си чрез оптимизиране на бъдещи планове, правене на графици, мобилно менажиране на работната сила и комуникация с клиенти за да повиши продуктивността и да увеличи удовлетворението на клиентите, като едновременно с това намали цялостните разходи по обслужване.


www.clicksoftware.com прочети повече
Comptel

Comptel

Comptel е международна компания за софтуер и услуги, специализираща в телекомуникации. Тя е в услуга на всяка ...

Comptel е международна компания за софтуер и услуги, специализираща в телекомуникации. Тя е в услуга на всяка компания, имаща нужда от обработването на големи количества данни и вземане на решения въз основа на тях. Продуктите на Comptel за изпълнение на услуги, медиация, таксуване и контрол на политиките, предсказващи социални анализи, имплементация и професионални услуги, позволяват на доставчиците на услуги да автоматизират интеракциите с клиенти, вземането на бизнес решения, да създават приходи, намаляват разходите и текучеството.

www.comptel.com прочети повече
Fujikura

Fujikura

Fujikura е един от водещите световни производители на оптични кабели и оборудване за инсталацията, ...

Fujikura е един от водещите световни производители на оптични кабели и оборудване за инсталацията, измерването и тестването им. Името на Fujikura е станало синоним за оптични фузионни сплайсъри, компанията е един от водещите доставчици на телекомуникационни компании в световен мащаб.www.fujikura.co.uk прочети повече
Microsemi

Microsemi

Microsemi е световен лидер в решенията за прецизно измерване на време и поставя световния стандард за време. ...

Microsemi е световен лидер в решенията за прецизно измерване на време и поставя световния стандард за време. Портфолиото на Microsemi може да генерира, дистрибутира и прилага прецизно време за комуникации, въздушната и космическа индустрия, отбраната, IT инфраструктурите, метеорологията и други сфери. От доставчици на услуги, до производители на мрежово оборудване и правителствени отдели, клиентите използващи технологиите на Microsemi - атомни часовници, услуги и решения могат да изградят по-стабилни мрежи и системи, отговарящи на техните нужди.


www.microsemi.com прочети повече
Procera

Procera

Procera solutions се използват от мрежови оператори и мрежови доставчици в световен мащаб като дава нови нива на ...

Procera solutions се използват от мрежови оператори и мрежови доставчици в световен мащаб като дава нови нива на информация в техните мрежи. Доставените решения таргетират подобряването на преживяването на потребителите откъм широколентовите мрежи – независимо дали са фиксирани, мобилни, кабелни, безжични, сателитни или друг вид технология, използвана където и да е по света. Всичко се прави с цели да подобри преживяването на абонатите.


www.proceranetworks.com прочети повече
Spirent Communications

Spirent Communications

Spirent Communications е глобален лидер в тестването и измерването на лабораторна среда, комуникационни мрежи и IT ...

Spirent Communications е глобален лидер в тестването и измерването на лабораторна среда, комуникационни мрежи и IT среди, които правят днешните комуникационни системи реалност, както и предоставят на бъдещите компании възможността да доставят комуникационни мрежи, уреди, услуги и приложения., които да обогатяват нашия живот.


www.spirent.com прочети повече
TEOCO

TEOCO

TEOCO е водещ доставчик на решения за планиране, осигуряване, анализ и оптимизация на мрежи за доставчици на ...

TEOCO е водещ доставчик на решения за планиране, осигуряване, анализ и оптимизация на мрежи за доставчици на комуникациони услуги по цял свят. TEOCO помага на доставчиците на комуникационни услуги да разрешават ежедневните си предизвикателства с мрежите си, бизнесите си и клиентите си.www.teoco.com прочети повече