• Изграждане на успех – с вас, за вас

  Ние от Ибис Инструментс прилагаме опита си в полза на успеха на вашия бизнес. В ера на бързо изменящи се технологии и високи стандарти на системите за комуникация ние ползваме своите знания, опит и отдаденост за постигане на най-високите нива на технологично развитие и ги превръщаме в работещи решения, които отговарят на всичките ви потребности. Чрез осигуряване на максимална продуктивност с помощта на най-ефективните методи и най-изгодните решения ние ви помагаме да станете лидери или да запазите лидерската си позиция, както и да бъдете уверени в качеството на услугата, която предоставяте на своите клиенти и да предложите най-важните неща, за да ги направите щастливи и доволни.

 • Имаме визия

  Нашата визия е да сме синоним на фирма, която е надежден партньор на клиентите си, фирма с високо ниво на професионализъм и експертиза, която е иновативна и креативна, фирма, която с помощта на предлаганата широка гама от решения позволява на клиентите си да постигат максимална продуктивност и ефективност. Нашата визия е да бъдем лидери и да издигаме клиентите си до лидерски позиции. Мисията ни е да създадем функционална, сигурна и ефективна бизнес среда за нашите клиенти, която да включва нови технологии и тенденции и продължава да расте и да се подобрява.

 • Разполагаме със знание

  Ние сме екип от опитни професионалисти, които влагат опита и енергията си за вас и вашата фирма, като ѝ дават това, което ѝ липсва за постигане на желаните цели. Над 100 успешни проекта и 50 фирми, ползвали се от предимствата на работата с нашия екип са достатъчно доказателство за това.

 • Знаем как

  Тъй като познаваме бизнес средата на региона и поддържаме отлични партньорски отношения с водещи световни фирми, нашата стратегия постепенно и подробно адресира всички аспекти на работата с клиентите ни като им предоставя най-доброто от региона и света.

Новини

Новини

На 5 и 6 декември 2017 г. в Транспортния факултет в Белград се проведе 35тия Симпозиум за нови технологии в пощенския и телекомуникационния транспорт – PosTel 2017, организиран от ...

прочети повече
Новости

Новости

Ibis Instruments с гордост обяви, че новата платформа Ibis Instruments Big Data беше за първи път интегрирана в първокласен доставчик, който оперира в няколко страни в региона.

прочети повече
Експертиза

Експертиза

Ibis Instruments е изградила своята експертиза в областта на системната интеграция на OSS / BSS решения, както и в областта на технологиите за изпитвания и измервания. В тези области ние ...

прочети повече

IT ПРЕВЪРНЕТЕ ИНФОРМАЦИОННИТЕ СИ ТЕХНОЛОГИИ В ПЕЧАЛБИIT

Управление на IT услуги

В днешния свят на постоянни технологични иновации притежанието на бързи, проактивни и рентабилни информационни системи е ключово за създаването на ефективен бизнес и постигането на максимална конкурентост.

прочети повече

ПОДЧИНЕТЕ РЕСУРСИТЕ СИ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ

Реорганизация на бизнеса

Нашата платформа за управление на сложни бизнес процеси ще ви позволи да включите в действие всичките си ресурси и цялата си бизнес система, което ще създаде условия за по-бързо изпълнение на процесите, за иновации, ще премахне липсата на ефективност, ще намали разходите и ще увеличи продуктивността с цел постигане на целите на вашия бизнес.

прочети повече

ПРЕВРЪЩАМЕ ДАННИТЕ В КОРПОРАТИВЕН УСПЕХ

„Големи данни“ и анализ

С помощта на по-добрата употреба на данни и развитите аналитични възможности на решенията на Ибис Инструмент вашата организация ще постигне по-добро разбиране на бизнеса, по-надеждно и по-добре вземане на решения и по-бърза реакция, почти в реално време.

прочети повече
security_icon.png

ЗАЩИТАВАМЕ ТОВА, КОЕТО ЦЕНИМ НАЙ-МНОГО - ДАННИТЕ

Сигурност

С помощта на усъвършенствани иновативни методи можем да ви помогнем да се справяте със заплахите за сигурността по по-ефективен и по-рентабилен начин, като осигуряваме пълна сигурност на най-важните ви данни и цялата ви информационно-комуникационна инфраструктура и услуги.

прочети повече