За нас

Имаме визия, имаме знания, имаме подход


СТРОИМ УСПЕХА – С ВАС, ЗА ВАС

Ние, в Ibis Instruments поставяме нашата експертиза в услуга за успеха на вашия бизнес. Във време на бързи технологични промени и високи стандарти на комуникационни системи, ние използваме силата на знанието, опита и нашата отдаденост за постигане на най-високите нива на технологично развитие, за да ги преобразуваме във функционални решения за вашите потребности. Като подсигуряваме максимална продуктивност, с най-ефективните ни методи и най-печелившите ни решения, ние ви помагаме да станете лидер или да запазите лидерската си позиция, за да бъдете сигурни в качеството на услугите, които предлагате на клиентите си и това, което е най-важно за да бъдат те щастливи и доволни.


ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ – ТОВА СМЕ НИЕ

IBIS INSTRUMENTS е частна компания, основана през 1996 г., с постоянен растеж и успех. Вече почти 20 години в бизнеса, Ибис има за цел да задоволи повишаващата се нужда за ефективни решения на разумни цени и системи, подходящи за мониторинг и управление на телекомуникационни мрежи, разрешаването на проблеми в тях и поддръжката им.Като специализирана компания, с образован и способен технически екип, световно портфолио от водещи компании и широк обхват от обслужващи дейности, ние имаме повече от 300доволни клиенти. С толкова много години успешен бизнес, ние се превърнахме в една от водещите компании в региона.

Нашата експертиза последва бързото развитие на ИКТ индустрията и дизайна на полеви решения, доставянето им, образоването за ползването им и техническата им поддръжка. Качеството на предоставяните услуги е гарантирано от сертификати за стандарт ISO 9001, ISO 27000 и ISO 20000-1 и партньорските сертификати, даващи съответствие на процедурите на производителите.Ibis Instruments Сърбия, Ibis Instruments Македония, Ibis Instruments Баня Лука (Босна), Telecom Instruments Румъния и Telecom Instruments България са членове Ibis Instruments multinational group, която има поле на действие в Югоизточна Европа. Ibis Instruments също така има бизнес и техническо партньорство с Niatel, компания базирана в Сараево (Босна).

Имаме визия

Нашата визия е синоним за компания, която е стабилен партньор за своите клиенти, компания с високо ниво на професионализъм и експертиза, която е креативна и иновативна, компанията, която предлага на клиентите си възможността да бъдат на върха на продуктивността и ефективността си, чрез широка гама решения и продукти. Нашата визия е да бъдем лидери и да правим нашите клиенти лидери.


Нашата мисия е да направим функционална, сигурна и ефективна бизнес среда за нашите клиенти, която включва нови технологии и тенденции и която продължително расте и се подобрява.


Имаме знание

Имаме екип от опитни професионалисти, които поставят своята енергия и експертиза в помощ на вашата компания, като ви дават всичко, от което имате нужда за да постигнете желаните си цели. С над 100 успешни проекти и повече от 50 компании, усетили предимството да бъдат наши партньори, казват достатъчно за нас.

Имаме подход

Познавайки бизнес средата на нашите клиенти и изграждайки отлични партньорства с водещи световни компании, които вече са наши партньори, нашата стратегия е постепенно и изчерпателно да отговаряме на нуждите на нашите клиенти във всеки аспект, като предоставяме високо качество на услугата и професионализъм за постигането на успешни проекти.

Eкипа на групата на Ибис Инструментс