Ibis Instruments спечели Viavi Star Team Award за финансовата 2016


Viavi Solutions с гордост наградиха Ibis Instruments, като един от най-бързо развиващите се 26 партньори в глобален план. Тази годишна награда се дава на членове на Viavi Velocity Partner Program за отлични продажби, бизнес разстеж и клиентска поддръжка.

„Аз се радвам да удостоя Ibis Instruments с наградата за 2016г. „Viavi Star Team Award“ каза Sergio Bea, вицепрезидент на Viavi за глобалния пазар.В резултат на изключителни показатели през 2016г, Ibis Instruments е един от топ партньорите на Viavi в глобален план.Ние сме горди, че имаме такъв парньор от висок калибър като Ibis Instruments, участващ в „Viavi Velocity Partner Program“. Заедно ние доставяме мощни и иновативни решения, които помагат на мрежовите оператори и на предприятията да адресират техните най-сложни мрежови приложения и да повишават производителността на услугите.

Относно Viavi Solutions

Viavi Solutions е водещ доставчик на софтуерни и хардуерни платформи и инструменти, които дават цялостна видимост на физически, виртуални и хибридни мрежи.Повече може на научите на: www.viavisolutions.com